logo icmab ochoa 02 01 logo icmab ochoa 02 01
 • EVENTS

PAST EVENTS

Cicle de Trobades KET: Nanotecnologia, repte de la Unió per a la Innovació

BlobServer

Dimecres, 12 Novembre, 2014: Última trobada del Cicle de Jornades KET, organitzat per la XPCAT, CTecno, i el Cercle per al Coneixement – Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País, que es celebrarà al Parc de Recerca UAB i es centrarà en la nanotecnologia.

Presentació del Bnc-b a càrrec de X. Obradors i de Nanomol a càrrec de S. Sala

Link | REGISTRO  |  PROGRAMA

See more posts on ICMAB related to: Xavier Obradors , Santi Sala

Related Topics: Charlas, cursos, seminarios, jornadas, debates, encuentros, mesas redondas y congresos

Also on ICMAB...

 • Presentació a Barcelona dels resultats del projecte europeu Eurotapes sobre superconductivitat

  14 March 2017 824 hit(s)

  Els resultats d'Eurotapes es van presentar a Barcelona, en una roda de premsa que va comptar amb la participació del coordinador del projecte, Prof. Xavier Obradors; la responsable del departament de superconductivitat de l’ICMAB-CSIC, Prof. Teresa Puig; el director executiu d'OXOLUTIA Dr. Albert Calleja; i el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas i l'Agencia EFE, Agència catalana de Notícies, Expansión, La Sexta i El Periódico.
 • Ocho décadas después, el hidrógeno se hace metal

  27 January 2017 599 hit(s)

  LA VANGUARDIA | ROSER REYNER BOU | 26/01/2017  Es el átomo más simple que existe. Está en el agua y en gran cantidad de compuestos químicos. Representa la mayor parte de la materia visible del universo y, en la Tierra, se suele encontrar por partida doble: dos átomos que forman una molécula de gas. De él se sabe mucho pero quedan interrogantes. Esta semana, una de las preguntas se ha aclarado: enfriando y apretando mucho sus moléculas, el hidrógeno se hace metal. Es decir, probablemente es capaz de conducir la electricidad y el calor.
 • Petites partícules que milloren la medicina

  20 December 2016 1032 hit(s)

  LA VANGUARDIA, 19 DIC 2016 El centre de biotecnologia cubà BioCubaFarma i el centre català TECNIO Nanomol acaben d'iniciar el procés per validar clínicament un nou medicament que té per objectiu millorar la cicatrització de l'úlcera del peu diabètic i evitar així la seva amputació.
 • TV3: Nanomol a Cuba

  09 December 2016 1194 hit(s)

  MIN. 16:30

Trending on ICMAB...

Your experience on this site will be improved by allowing cookies Cookie Settings