• ICMAB EVENTS

Inspiraciencia 2014

Inspiraciencia 2014

News 03 March 2014 7383 hits jags

Del 3 de març al 18 de maig de 2014

Inspiraciència és una invitació a tothom a pensar i imaginar la ciència de manera participativa, a través de l’escriptura. El concurs té dues categoríes: juvenil, para participants de entre 12 a 17 anys, i adults, a partir de 18 anys.

Com a novetat d’aquesta edició el concurs contempla una única modalitat, relat curt (d’extensió màxima de 800 paraules), i quatre llengües: català, castellà, gallec i euskera. Cada concursant podrà publicar més d’un relat –i fins a un total de quatre- sempre i quan els relats estiguin escrits en llengües diferents. Els relats es podran publicar al web http://www.inspiraciencia.es fins al 4 de maig de 2014.

 

 

Termini obert per presentar relats: fins al 4 de maig de 2014

Organitza: Delegació del CSIC a Catalunya i Institut de Ciència de Materials de Barcelona, amb la col·laboració de diversos instituts del CSIC i delegacions del CSIC a Catalunya, Andalusia, Aragó, Galícia, Madrid i València.

A Catalunya: el Centre d’Estudis Avançats de Blanes, la Institució Milà i Fontanals, l’Institut de Biologia Evolutiva (CSIC-UPF), l’Institut Botànic de Barcelona, l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Barcelona, l’Institut de Microelectrònica de Barcelona i l’Institut de Ciències del Mar.

Amb el patrocini de:Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT), del Ministerio de Economía y Competitividad

Amb el suport: Biblioteques de Barcelona, de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, la Escuela de Escritores, La Asociación de Escritoras e Escritores en Lingua Galega, l’Editorial Galaxia, i la Asociación de Escritores de Euskadi.

Més informació: www.inspiraciencia.es

 

Also on ICMAB...

Search

Your experience on this site will be improved by allowing cookies Cookie Settings