• ICMAB EVENTS

MARZO-9 / MAYO-17, 2015: INSPIRACIENCIA 2015

MARZO-9 / MAYO-17, 2015: INSPIRACIENCIA 2015

News 03 March 2015 5006 hits jags

El proper 9 de març s'obre la convocatòria de la cinquena edició d'Inspiraciència, concurs de relats d'inspiració científica, que organitza el Consell Superior d'Investigacions Científiques amb el patrocini de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología.

 És una iniciativa que relaciona ciència i escriptura d'una manera lúdica i participativa. Inspiraciència pretén ser un espai obert a tothom on pensar i imaginar la ciència, des de la ficció.Com cada any, mentre el concurs sigui obert, s'organitza un cicle de xerrades al voltant de les relacions entre ciència i literatura que enguany segueix un fil conductor femení: "Científiques, escriptores i lectores. A les fronteres de la ciència i la literatura" explorarà els territoris fronterers de les ciències i les lletres a través de la mirada de les dones. El programa es completa amb la proposta a l'aula "Qui va crear Frankenstein?", per treballar de forma interdisciplinària la novel·la de Mary Shelley.

Com cada any, també s'organitza un cicle de xerrades al voltant de les relacions entre ciència i literatura que enguany segueix un fil conductor femení, "Científiques, escriptores i lectores. A les fronteres de la ciència i la literatura":

Cicle de xerrades: Científiques, escriptores i lectores. A les fronteres de la ciència i la literatura

Dates: del 9 de març al 17 de maig

Més informació: http://inspiraciencia.es

Organitza: Delegació del CSIC a Catalunya i Institut de Ciència de Materials de Barcelona (CSIC)

Col·laboren: Instituts i delegacions del CSIC a Catalunya, Andalusia, Aragó, Euskadi, Madrid i València

Amb el patrocini: Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT)

Amb el suport: Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, Escuela de Escritores, Asociación de Escritoras e Escritores en Lingua Galega, Associació d'Escriptores en Llengua catalana,Editorial Galaxia, Biblioteques de Barcelona,Xarxa de Biblioteques municipals de la Diputació de Barcelona, Asociación de Escritores de Euskadi, Euskal Etxea Centre cultural Barcelona, PEN Català, Mètode. Revista de Difusió de la Recerca de la Universitat de València, Escuela de Literatura Creativa,

 

Also on ICMAB...

Search

Your experience on this site will be improved by allowing cookies Cookie Settings