logo icmab ochoa 02 01 logo icmab ochoa 02 01

L'ICMAB participa a "BOJOS PER LA FÍSICA 2017"

Bojos per la Física és un curs d'un any de durada dirigit als estudiants del primer any de batxillerat de la modalitat de Ciències i Tecnologia amb especial interès i talent per la Física.

L’objectiu bàsic d’aquest projecte és fomentar la vocació científica d’aquests joves i en especial el seu entusiasme per la física.

OCT-14: Curso de Cristalografía Universidad Autónoma de Chile

La Dirección de Investigación y Postgrados de la Universidad Autónoma de Chile, tiene el agrado de hacer llegar la invitación y programa del Curso de Cristalografía dirigido a alumnos de pre y post-grado de Cs. Bioquímicas y Cs. de los Materiales, con el fin de mostrar diversas técnicas que permitan elucidar estructuras a partir de experimentos de difracción de Rayos-X.

El ICMAB dona dos kits "Viatge dins els materials" al CESIRE

El ICMAB dona al CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa) dos kits del curso "Viatge dins els materials: àtoms i estructures cristal.lines" que estarán disponibles en préstamo para aquellas personas que estén interesadas en conocer las técnicas de caracterización de materiales, AFM, TEM y DRX.

Also on ICMAB...