• ICMAB EVENTS

FEB-3-10: Què estudia la ciència de materials?

FEB-3-10: Què estudia la ciència de materials?

News 28 January 2016 3697 hits jags

L’Institut de Ciència de Materials de Barcelona es retroba un any més amb el professorat

Els propers dies 3 i 10 de febrer tindrà lloc una nova edició del curs d’actualització científica “Què estudia la ciència de materials?”, que organitza l’Institut de Ciència de Materials (CSIC), dirigit al professorat de secundària, Batxillerat i cicles formatius.

En el primer mòdul d’aquesta nova edició, els participants podran conèixer de primera mà, en la part dedicada a seminari, els materials que s’amaguen darrera les tecnologies energètiques; en la part de laboratoris es mostrarà com es mesuren les propietats magnètiques dels materials i quines són les propietats dels superconductors a curta distància. En el segon mòdul, el seminari es centrarà en les aplicacions de la nanotecnologia en biomedicina i els laboratoris permetran veure els radicals orgànics per ressonància paramagnètica electrònica i conèixer com es treballa en la síntesi de compostos sensibles a l’aire.

Més enllà dels continguts, l’activitat també és una ocasió per la trobada entre ambdós col·lectius -investigador i docent- i un estímul per afavorir una relació més estreta i fluïda entre les comunitats científica i educativa.

Dates: 3 i 10 de febrer, de 16:30 a 19:30

Lloc: ICMAB. Campus de la UAB, 08193 Bellaterra

Inscripcions: Riccardo Rurali (rrurali@icmab.es / 9358018 53)

http://www.dicat.csic.es/dicat/images/fitxa%20de%20prof%20secundaria%202015_16-ICMAB-programa.pdf?platform=hootsuite

Also on ICMAB...

Search

Your experience on this site will be improved by allowing cookies Cookie Settings