Events

29 June: Jornada de presentació del Programa de Generació d'Idees del PRUAB

La sisena edició del Programa de Generació d’Idees donarà suport a projectes del sector de la biotecnologia industrial i la biomedicina. El proper dijous 29 de juny a les 12 h es presentarà el projecte pels investigadors de l'ICMAB.

El Parc de Recerca UAB (PRUAB) i la Xarxa de Referència en Biotecnologia han posat en marxa la sisena edició del Programa de Generació d'Idees per donar suport al personal investigador a modelar les seves idees i generar solucions de mercat a partir de la seva recerca.

Aquest any, el Programa pretén generar projectes en el sector de la Biotecnologia Industrial i la Biomedicina. Per fer-ho compta amb la col·laboració de Roche Diagnostics, l'empresa Air Liquide, el Barcelona Synchrotron Park i l'Ajuntament de Sant Cugat. Totes aquestes entitats han proposat diversos reptes tecnològics per als investigadors que vulguin aportar-hi una solució. Com per exemple, solucions per fabricar proteïnes d’origen diferent a l’animal o per desenvolupar un sistema d’esterilització low-cost per a equips gran d’anàlisis de diagnòstic.

L’objectiu del Programa de Generació d’Idees és promoure la interacció de la indústria amb el món científic i acabar creant projectes d’R+D+I conjunts per tal de trobar productes i solucions innovadores i aprofitar les tecnologies que desenvolupen els investigadors del campus de la UAB.  Consisteix en una activitat formativa i pràctica que pretén ajudar als participants a generar idees i transformar-les en solucions que puguin arribar a la societat.

Començarà el proper mes d’octubre i durant vuit setmanes els participants treballaran en equips multidisciplinaris per desenvolupar la seva idea i fer un primer pla de negoci. El Programa s'estructura en tres fases. La primera part consistirà en diferents sessions creatives per generar idees i donar-les-hi forma, a partir de tècniques de coworking. En la segona, els participants rebran formació en aspectes clau com la propietat intel·lectual i la valorització, el model de negoci, el finançament i les tècniques de presentació.

Per últim, es celebrarà un concurs on els participants presentaran el seu projecte davant d'experts en valorització d'idees de negoci i, d'entre tots els participants, es concediran tres premis.  El primer premi consistirà en 2.500 euros i sis mesos d'incubació a l'edifici Eureka del Parc de Recerca UAB; el segon premi, en 1.500 euros i també sis mesos d'incubació i el tercer premi seran 1.000 euros i tres mesos d'incubació.

Enguany el Programa de Generació d’Idees també compta amb la col·laboració de Biocat, CataloniaBio, TrifermedCBDO i ReigJofre.

Jornada de presentació a l'ICMAB:

Data: Dijous, 29 de juny
Hora: 12 h
Lloc: Sala d'actes Carles Miravitlles

Programa Generació d'idees:

Calendari: Del 3 d’octubre al 30 de novembre de 2017
Hora: De 10:00h a 13:00h
Lloc: Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB i al Pier01 del Barcelona Tech City
Web: https://generacioidees.com/
Inscripció: https://generacioidees.com/inscripcio/
Vídeo: https://youtu.be/l4-_PQuQYcc

Inscripció:

Termini: De l’1 de juny de 2017 al 26 de setembre de 2017
Preu: Gratuït

  • Hits: 2711

INSTITUT DE CIÈNCIA DE MATERIALS DE BARCELONA, Copyright © 2020 ICMAB-CSIC | Privacy Policy | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.