Events

FEB-3-10: Què estudia la ciència de materials?

L’Institut de Ciència de Materials de Barcelona es retroba un any més amb el professorat

Els propers dies 3 i 10 de febrer tindrà lloc una nova edició del curs d’actualització científica “Què estudia la ciència de materials?”, que organitza l’Institut de Ciència de Materials (CSIC), dirigit al professorat de secundària, Batxillerat i cicles formatius.

En el primer mòdul d’aquesta nova edició, els participants podran conèixer de primera mà, en la part dedicada a seminari, els materials que s’amaguen darrera les tecnologies energètiques; en la part de laboratoris es mostrarà com es mesuren les propietats magnètiques dels materials i quines són les propietats dels superconductors a curta distància. En el segon mòdul, el seminari es centrarà en les aplicacions de la nanotecnologia en biomedicina i els laboratoris permetran veure els radicals orgànics per ressonància paramagnètica electrònica i conèixer com es treballa en la síntesi de compostos sensibles a l’aire.

Més enllà dels continguts, l’activitat també és una ocasió per la trobada entre ambdós col·lectius -investigador i docent- i un estímul per afavorir una relació més estreta i fluïda entre les comunitats científica i educativa.

Dates: 3 i 10 de febrer, de 16:30 a 19:30

Lloc: ICMAB. Campus de la UAB, 08193 Bellaterra

Inscripcions: Riccardo Rurali (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 9358018 53)

http://www.dicat.csic.es/dicat/images/fitxa%20de%20prof%20secundaria%202015_16-ICMAB-programa.pdf?platform=hootsuite

  • Hits: 3663

INSTITUT DE CIÈNCIA DE MATERIALS DE BARCELONA, Copyright © 2020 ICMAB-CSIC | Privacy Policy | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.