Projects News

Un projecte en el qual participa l'ICMAB ha estat escollit dins dels cinc projectes finalistes del Programa de Generació d'Idees

El projecte Organic Infra Sensing (OISensing) ha estat escollit dins dels cinc projectes finalistes del Programa de Generació d'Idees, que organitza el Parc de Recerca UAB per la seva capacitat per transformar-se en solucions de mercat del sector aeroespacial, OISensing és un projecte en el que s'ha desenvolupat un nou material, anomenat “Bi-Layer” Film, completament orgànic sensible a la radiació infraroja.

icmab
27 November 2015

Les característiques d’aquest material el fan òptim per a la fabricació de sensors de detecció IR d’objectes llunyans amb un cost més econòmic, de consum més baix i sense necessitat de refrigeració. Aquest material ha estat desenvolupat pels investigadors Victor Lebedev i Jaume Veciana de l’Institut de Ciències Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC), la Doctora Anna Magraso, de l’Institut Català de Nanociències i Nanotecnologia (ICN2) i Fredi Fernandez, especialista en ventes i màrqueting.

MÉS INFO

Hits: 5639

INSTITUT DE CIÈNCIA DE MATERIALS DE BARCELONA, Copyright © 2020 ICMAB-CSIC | Privacy Policy | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.