• Home
  • Events
  • Bojos per la Física: energia solar i bateries a l'ICMAB

ICMAB Events

Bojos per la Física: energia solar i bateries a l'ICMAB

Bojos per la Física és un curs d'un any de durada dirigit als estudiants del primer any de batxillerat de la modalitat de Ciències i Tecnologia amb especial interès i talent per la Física.

L’objectiu bàsic d’aquest projecte és fomentar la vocació científica d’aquests joves i en especial el seu entusiasme per la física.

icmab
Jun 12, 2017
BOJOS PER LA FÍSICA 2017

Nanomaterials per a l’energia: cèl·lules solars i bateries

Cada cop es consumeix més energia al planeta, però en tenim una gran font que, de moment està desaprofitada: el sol. En aquesta sessió revisarem els conceptes bàsics de l’energia fotovoltaica, i veurem de quins materials estan fetes les cèl·lules solars. A més, també en prepararem nosaltres!

També veurem on podem emmagatzemar l’energia quan no la consumim o quan la volem transportar en aparells: en bateries. Explicarem el funcionament de les bateries i en construirem una.

 

Hits: 5808

Also at ICMAB

  • 100 attendees at the 1st meeting of the CSIC Equality Committees promoted by the ICM

    Information
    14 December 2020 555 hit(s) ICMAB Events
    The meeting, held as part of the European H2020 project LeTSGEPs, was organized by the ICM (Institut de Ciències del Mar) in coordination with the CSIC Equality Committee and the CSIC Women and Science Committee. The ICMAB was present in the event to explain our experience in Gender Equality, after receiving the Equality Distinction in 2018, and to share and learn good practices in Gender Equality. 

INSTITUT DE CIÈNCIA DE MATERIALS DE BARCELONA, Copyright © 2020 ICMAB-CSIC | Privacy Policy | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.