Skip to main content

Outreach

26 abril: Nanociència i nanotecnologia: com arriben a la nostra vida quotidiana?

El Festival de Nanociència i Nanotecnologia 10alamenos9 té com a objectiu la sensibilització i l’augment del coneixement general cap a la nanociència i la nanotecnologia al nostre país, mostrant les implicacions i l’abast d'aquestes dues disciplines a través de tallers, exposicions, taules rodones, cafès, tertúlies, seminaris, classes magistrals, actuacions de ciència, art i moltes altres activitats.

icmab
icmab
19 April 2017

Dins del marc del Festival de Nanociència i Nanotecnologia 10alamenos9, el proper dimecres 26 d'abril tindrà lloc a la Casa de Cultura de Sant Cugat, la trobada "Nanociència i nanotecnologia: com arriben a la nostra vida quotidiana?" amb tres investigadors que investiguen en centres de recerca de primer nivell que es troben al Campus de la UAB, formant part del Barcelona Nanotechnology Cluster - Bellaterra (BNC-b).  

Si vols saber més coses sobre la ciència i la tecnologia que es fan a prop de casa teva i que hi van entrant de mica en mica, vine a conèixer als nostres investigadors que et parlaran tant de recerques aplicades com de coneixements més teòrics que ens permeten entendre millor el món. Et sorprendran! 

Un nanòmetre és una milionèsima part del mil·límetre. Així de petit és el món en el qual es mouen els científics que protagonitzaran la xerrada! 

Data: Dimecres 26 d’abril, a les 19h
Lloc: Casa de Cultura de Sant Cugat C. Castellví, 8 (Jardins del Monestir) - 08173 Sant Cugat
A càrrec de:

  • Dra. Anna Laromaine, Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB)
  • Dr. Francesc Pérez, Centre Nacional de Microelectrònica (IMB-CNM)
  • Dra. Neus Domingo, Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2)

http://10alamenos9.es/

 

 

Hits: 5532