ICMAB Open Positions

Ajuts Beatriu de Pinós (BP 2018) per a la incorporació de personal investigador postdoctoral al sistema català de ciència i tecnologia

The Catalan Government opens the call for the Beatriu de Pinós programme, which is aimed to incorporate postdoc fellows at the Catalan research centers and universities. 

Deadline: from 28 January to 4 March 2019

icmab
01 January 2019

agaur beatriu

More information:

L'objecte de la convocatòria Beatriu de Pinós és atorgar ajuts individuals per a la contractació i la incorporació, en règim de concurrència competitiva, de personal investigador doctor al sistema català de ciència i tecnologia. 

El programa Beatriu de Pinós 2018 està cofinançat per la Unió Europea a través del programa COFUND (nº de contracte 801370) de les accions Marie Skłodowska-Curie per a la contractació d’investigadors per part de programes de excel·lència i amb moviment transnacional dins el programa marc “Horizon2020”

Termini de presentació de sol·licituds provisionals: des del 28 de gener fins al dia 4 de març de 2019 a les 14:00h (hora local de Barcelona).Termini de les institucions per confirmar o rebutjar la presentació de les sol·licituds provisionals: des del dia 12 fins al dia 22 de març de 2019.

A qui va dirigit

Poden beneficiar-se d’aquests ajuts les universitats, els centres de recerca i les fundacions hospitalàries que tinguin seu a Catalunya.

Organisme responsable

Normativa

Ajuts per a la incorporació de personal investigador postdoctoral al sistema català de ciència i tecnologia dins del programa Beatriu de Pinós (BP 2018)

Documentació

http://agaur.gencat.cat/ca/beques-i-ajuts/convocatories-per-temes/Ajuts-per-a-la-incorporacio-de-personal-investigador-postdoctoral-al-sistema-catala-de-ciencia-i-tecnologia-dins-del-programa-Beatriu-de-Pinos-BP-2018 

Hits: 4083

INSTITUT DE CIÈNCIA DE MATERIALS DE BARCELONA, Copyright © 2020 ICMAB-CSIC | Privacy Policy | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.