• Home
  • News
  • Awards
  • Carmen Ocal, vicepresidenta de la nova junta d'AMIT-CAT

Awards

Carmen Ocal, vicepresidenta de la nova junta d'AMIT-CAT

L’interès general per a promoure la paritat de gènere a la ciència i la tecnologia a la Comunitat Europea comença als anys 80 i culmina l’any 1999 amb la formació del grup de Hèlsinki amb l’objectiu d’examinar la situació de les dones a la ciència a 30 països.

icmab
Mar 18, 2015

A partir d’aquesta iniciativa sorgeix l’informe ETAN l’any 2000 amb un pla d’acció per a promoure la igualtat de gènere a la ciència.

En aquest context, el desembre de l’any 2001, un grup de dones de diferents disciplines de la universitat, del CSIC i de la indústria, funden l’Asociación de Mujeres Investigadoras y Tecnólogas (AMIT). L’AMIT és una associació no excloent que pretén ser veu, fòrum de discussió i xarxa de recolzament de totes les investigadores conscienciades de que hem de treballar juntes per a aconseguir la igualtat a la ciència i la tecnologia.

El novembre de 2002, l’AMIT es presenta a Barcelona i des del març de 2004, les associades a Catalunya comencem les activitats del que s’estableix com a node d’AMIT a Catalunya, que formalment es constitueix com a l’Associació de Dones Investigadores i Tecnòlogues a Catalunya (AMIT-Cat), i el Febrer de 2007 queda enregistrada al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya.

http://www.amit-cat.org/

Anime-vos a descobrir l'associació i a participar-hi.

 

Hits: 3140

Also at ICMAB

  • ICMAB Researcher Núria Crivillers joins the Young Academy of Europe

    Information
    18 March 2021 233 hit(s) Awards
    The organization offers a younger point of view on science and science policy. The Young Academy of Europe is an organization that brings together young scientists and scholars from all parts of Europe that have outspoken views about science and science policy. It’s a bottom-up organization that develops networking activities, as well as advocacy, science policy and scientific exchanges.

INSTITUT DE CIÈNCIA DE MATERIALS DE BARCELONA, Copyright © 2020 ICMAB-CSIC | Privacy Policy | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.