Skip to main content

Outreach

Esther Barrena visita el Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona - EINA, amb l'activitat "Un investigador a la teva aula"

L'activitat de divulgació científica "Un investigador a la teva aula" va portar Esther Barrena, del Group of Physical Chemistry of Surfaces and Interfaces (SURFACES) al centre EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, adscrit a la UAB.
icmab
icmab
26 April 2017
 
L'Esther va impartir la classe "Una introducción al Nanomundo y a los Nanomateriales" als estudiants de 3r curs del Grau de Disseny, a l'assignatura "Propietats i usos de nous materials".

La iniciativa de l'ICMAB "Un investigador a la teva aula", enguany compleix els vuit anys. Es tracta d’una activitat on investigadors voluntaris del centre visiten centres educatius i, per unes hores, es converteixen en ambaixadors de la nanociència i la nanotecnologia pels més joves.

A més d’acostar els nous materials a les escoles, i estimular la curiositat dels alumnes per temes científics, la iniciativa pretén trencar les barreres existents entre les aules i els centres d’investigació, aproximar els investigadors a les generacions futures i incentivar vocacions científiques.

Aquesta activitat de divulgació va rebre el primer premi Outreach Project al E-MRS Spring Meeting al 2014.

Hits: 5378