Events

Febrer 23: Molècules orgàniques per nous dispositius electrònics

2015-02-20 12-48-43

A càrrec de Marta Mas-Torrent, investigadora de l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC). Cicle 75 anys del CSIC

En la nostra vida quotidiana fem ús d’una gran varietat de dispositius electrònics (ordenador, mòbil, TV, etc.) els quals estan basats en materials inorgànics, principalment el silici. No obstant, actualment hi ha un gran interès en el desenvolupament de dispositius basats en molècules orgàniques per dos motius ben diferenciats. Per una banda, la utilització de semiconductors orgànics permet la fabricació de dispositius lleugers, de baix cost i flexibles. D’altra banda, i des d’un punt de vista més fonamental, la utilització de molècules individuals com unitats de memòria, podria donar lloc a una major miniaturització dels dispositius actuals. En aquesta xerrada, es donarà una visió global del camp de l’electrònica orgànica i es presentaran breument algunes de les línies de recerca en les que s’està treballant al ICMAB.

Cuando: 23.02.2015 18.30 h

Lugar: 

Residència d'Investigadors

LINK: http://www.dicat.csic.es/dicat/es/agenda/details/181-molecules-organiques-per-nous-dispositius-electronics

Meetings Participation

  • Hits: 4686

INSTITUT DE CIÈNCIA DE MATERIALS DE BARCELONA, Copyright © 2020 ICMAB-CSIC | Privacy Policy | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.