Skip to main content

ICMAB Upcoming Events

IEC, 26 SEPT 2018: Feynman i els seus diagrames: una aportació clau a la teoria quàntica de camps by Dr. Albert Bramon

The inaugural conference of the 2018-2019 course of the Societat Catalana de Física will be "Feynman i els seus diagrames: una aportació clau a la teoria quàntica de camps aportacions fonamentals" by Dr. Albert Bramon, Emeritus Professor of the Physics Department of the Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 

ICMAB-CSIC
ICMAB-CSIC
25 September 2018

Day: Wednesday, 26 September 2018
Time: 7 pm
Venue: Sala Nicolau d'Olwer, Institut d'Estudis Catalans (Carrer del Carme 47)

Title: Feynman i els seus diagrames: una aportació clau a la teoria quàntica de camps aportacions fonamentals
Speaker: Dr. Albert Bramon, Emeritus Professor of the Physics Department of the Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

About the conference

Richard P. Feynman, del que en commemorem el centenari del naixement, va ser guardonat amb el Nobel de 1965 pel seu treball fonamental en electrodinàmica quàntica. Presentarem breument aquest mític personatge i, a nivell elemental, la seva aportació fonamental: els diagrames i les regles de Feynman que constitueixen la teoria més precisa de què disposem.

Short Bio

Albert Bramon, doctor en Física per les Universitats de Bolonya i Complutense, ha estat catedràtic de "Física Teòrica" a la Universitat Autònoma de Barcelona, on s’ha dedicat a la recerca i a la docència. Durant molts anys ha fet recerca en teoria i fenomenologia de partícules elementals, especialment, en models de quarks i en interaccions electromagnètiques. Més recentment s'ha ocupat dels fonaments de la mecànica quàntica, com l’entrellaçament, la no-localitat i les desigualtats de Bell. També s’ha dedicat a la divulgació científica.

More information: http://blogs.iec.cat/scfis/2018/09/06/conferencia-inaugural-scf-curs-2018-2019/

Hits: 2707