Skip to main content

Awards

L'ICMAB, en primer lloc de las publicacions del CSIC a Nature

El rànquing “Nature Publishing Index Global Top 200”, és una indicació per saber on es fa part de la millor recerca del mon en les diferents disciplines que cobreixen les 17 publicacions especialitzades del grup Nature.

ICMAB-CSIC
ICMAB-CSIC
01 July 2013

El Consell Superior de Investigacions Científiques (CSIC) ocupa la posició 60 del Global Top 200, que acaba de donar a conèixer el grup Nature. Es tracta d’un rànquing que aplega les 200 millors institucions de recerca d’arreu del món, i que s’ha elaborat tenint en compte el numero de articles publicats l’any 2012 per les diferents institucions. A més del CSIC, també hi figuren la Universitat de Barcelona (UB), en la posició 148, i l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), en la posició 167.

En el cas del CSIC, el rànquing presenta agregats els resultats de publicacions de 32 centres d'aquesta institució. Si es desglossen les dades, les primeres posicions corresponen als següents centres: en primer lloc, l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB); seguit de l’Institut d’Astrofísica de Andalucía (IAA), l’Institut de Diagnòstic Ambiental i Estudis de l’Aigua (IDAEA) de Barcelona; el Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG); el Centre de Estudis Avançats de Blanes (CEAB);  l’Instituto de Química Física Rocasolano, l’Institut de Ciències del Mar de Barcelona (ICM); el Centro de Física de Materials (CFM); i el Centre d’Investigació en  Nanociència i Nanotecnología (CIN2).

ARTICLE COMPLET

Hits: 4628