Skip to main content

Outreach

L´escola José Echegaray de Martorell presenta el programa MAGNET, en aliança amb l´ICMAB-CSIC, amb l´objectiu de promoure la ciència entre l´alumnat

Tal com ha explicat la directora del centre, Cristina Dalmau, “ens vam adonar que havia arribat el moment de fer un pas endavant en les ciències a l’escola, i això ens va portar a adherir-nos al programa ‘Magnet’. Així, hem treballat juntament amb l’ICMAB el pensament de la metodologia científica, i ara al centre no només experimentem, sinó que també indaguem i ens fem moltes preguntes. A l’Echegaray construïm aprenentatge, i a partir d’ara aquest tindrà uns fonaments molts sòlids basats en la ciència”.
ICMAB-CSIC
ICMAB-CSIC
22 January 2024
FOTO: martorelldigital.cat
FOTO: martorelldigital.cat

L’aliança ‘Magnet’ amb l’ICMAB-CSIC i el procés de transformació pedagògica permetrà al centre ampliar i integrar els coneixements a l’escola a través del pensament i la metodologia científica. Per tant, els projectes es faran a partir d’activitats que possibilitin la creació d’hipòtesis, l’observació de fenòmens, les situacions d’experimentació i la creació de conclusions que estructuren els aprenentatges.

David Amabilino, director de l’ICMAB-CSIC, ha especificat que mitjançant aquest projecte, “volem promoure a l’escola, no coneixements específics, sinó la difusió del mètode científic, és a dir, la idea de curiositat, inquietuds, i la creativitat en la recerca, trencar les barreres i fer veure que tothom pot arribar a ser científic”.

CONTIGUT RELACIONAT

Hits: 533