Awards

Miquel Torras multipremiat als Premis Sant Jordi 2017 de l'IEC pel seu treball final de grau

Miquel Torras, membre del N&N Group, ha guanyat el Premi de la Societat Catalana de Química de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) a la Convocatòria dels Premis Sant Jordi 2017, i una menció honorífica al Premi Jordi Porta i Jué de la Societat Catalana de Física
En Miquel Torras va estudiar el doble grau en física i química, i ha obtingut un doble premi!

icmab
21 April 2017
 
El treball d'investigació premiat ha sigut el seu treball final de grau (TFG) "Nanomaterials amb propietats magnètiques i plasmòniques: nanotriangles d'or decorats amb nanopartícules d'òxid de ferro superparamagnètiques" supervisat per Anna Roig

Els premis han sigut lliurats a la Sala Prat de la Riba de l'IEC aquest divendres 21 d'abril a les 12 hores. La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha presidit l’acte de lliurament dels premis corresponents al LXXXVI Cartell de premis i borses d’estudi de l’IEC, que enguany sumen cent seixanta-set mil euros. El president de l’IEC, Joandomènec Ros, ha sigut l’encarregat d’obrir l’acte. La traductora romanesa Jana Balacciu, guanyadora del Premi Internacional Catalònia, ha parlat en nom dels premiats.

MiquelTorras

En Miquel Torras va realitzar el seu TFG durant el primer semestre del 2016. Actualment està cursant el màster a la UB en "Química de Materials Aplicada" i ha tornat al N&N Group per realitzar el treball de màster.

 

Hits: 5178

INSTITUT DE CIÈNCIA DE MATERIALS DE BARCELONA, Copyright © 2020 ICMAB-CSIC | Privacy Policy | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.