Skip to main content

Press

The new IEC members, including Nora Ventosa, invited to "El matí de Catalunya Ràdio"

On 19 December 2018, Nora Ventosa and the other new IEC numerary members were invited to the morning radio programme "El matí de Catalunya Ràdio" to participate in the roundtable "La Tertúlia" with Monica Terribas

icmab
icmab
19 December 2018

"L'Institut d'Estudis Catalans, l'IEC, va incorporant periòdicament nous membres. Són persones amb prou mèrits acadèmics o professionals per formar part d'aquesta institució del pensament i el coneixement. Són ciutadans que destaquen per la seva aportació a la nostra societat, des d'àmbits diversos, i amb alguns d'ells avui tindrem l'honor d'analitzar algunes de les qüestions que més ens amoïnen. En aquest cas, dones i homes de ciència. 

En parlem amb Joaquim Bruna (doctor en matemàtiques a la UAB), Francesc Xavier Turón (doctor en biologia al CEAB), Nora Ventosa (doctora en química a l'ICMAB), Antoni Trilla (cap de servei de medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona), Lluís Torner (doctor en física i fundador i director de l'ICFO) i J. A. Muñoz De la Fuente (catedràtic de geologia estructural de la UB)."

Listen to them here:  

 

Hits: 3413